DT Rullecontainer har i mange år stået for god service og kvalitet

Her kan du læse DT rullecontainers profil og om vores udvikling.

DT Rullecontainer startede i slutningen af 1970'erne som D-Trading ApS. I begyndelsen solgte vi INKA-paller, og udviklede senere en kvartpalle i plast til detailindustrien - en palle, vi gennem tiden har solgt mere end 2,5 millioner af.
I 1990'erne begyndte vi at sælge rullecontainere, som fortsat bliver produceret af en af Europas største producenter, tyske Feil GmbH.


I dag er DT Rullecontainer en af de stærkeste aktører på det skandinaviske marked inden for alle typer af rullecontainere og rullebure. Vi har en bred vifte af standardprodukter, men laver også mange individuelle løsninger i hele Skandinavien, og har både konstruktører og ingeniører siddende, som udvikler og tegner nye rullecontainere i samarbejde med vores kunder.

Kontakt os

Vi er altid interesserede i at høre om jeres behov og ønsker, og vil meget gerne komme ud til en uforpligtende snak - uanset om I allerede bruger rullecontainere, eller om I overvejer at implementere dem i jeres forsyningskæde.

God sparring under svære forhold

Vi har brugt DT Rullecontainer ved udvikling af flere forskellige rullecontainere til brug på boreplatforme i Norge. Udover kvaliteten skal være i top under hårde vejrforhold, skal rullecontainerne også opfylde mange krav til dimensioner og sikkerhed samtidigt med, at de skal kunne stables, som alle er blevet mødt med holdbare og innovative løsninger.

Kraemer Maritime, Norge
Godt samarbejde i flere år

I vores branche ændrer kundernes krav og behov for levering sig konstant, og vi har derfor valgt DT Rullecontainer som samarbejdspartner, der har været med til at udvikle flere forskellige rullecontainere til os. Det giver os en stor fleksibilitet i forhold til, at betjene og imødekomme vores kunders behov og ønsker, og dermed også gøre os mere konkurrencedygtige

Foodservice Danmark
Det rigtige indtryk hos vores kunder

Vi har, i et konkurrencepræget marked, hele tiden behov for at optimere også i vores forsyningskæde. Sammen men DT Rullecontainer har vi udviklet flere forskellige rullecontainere, som med lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger, er med til at sikre en stor leveringssikkerhed for vores kunder til den rigtige pris. Alle rullecontainere leveres med navn og logo, og sammen med stropper i vores farver og med navn, giver det et godt indtryk af vores kvalitet, når vi er ude hos vores kunder.

AB Catering, Aarhus
bubble