Tilbud og brugte varer

Nedenfor finder du nogle af de tilbud på enten nye eller brugte varer, som vi har i øjeblikket hos DT Rullecontainer. Nogle af vores tilbud - som f.eks. DT Standardcontainer - har vi stort set altid på lager, men brugte varer kan naturligvis variere lidt. Derfor er det en god idé at holde øje med siden, da vi opdaterer jævnligt.
Finder du ikke lige det, du leder efter, er du altid velkomne til at kontakte os.

 

4 sidet rullecontainer

Rullecontainer, 4 sider. Sælges for kunde. (Modelfoto) Ca 700 x 800 x 1600 mm.Ca 50 brugte bure med fordør. Foto er modelfoto, burene til salg er brugte. Står i Fredericia, men ved køb af alle kan de evt. leveres.

Kan besigtes efter aftale. Prisforslag Dkk 495,-/ stk. ved køb af alle ca 50 stk. Nypris ca. Dkk. 1800,-

Rullebure, 3 sider

Rullebure, 3 sider, 720 x 810 x 1450 mm (Total 1650 mm)

Vi har fået 40 udlejningsbure hjem, som står helt som nye. 3 sider, 108 mm PP hjul uden bremser.

Pris Dkk. 350,-/ stk. ved alle 40 stk. Priser ex. Moms og ab lager Horsens.

DT Standardcontainer

DT Standardcontainer i høj kvalitet

Vores standard rullecontainer 720 x 810 x 1450 mm (1650 mm totalhøjde) med lyd- og sporløse gummihjul og stropper i tekstil/ elastik. Pris Dkk. 1245,-/ stk. ekskl. moms og fragt. Ved køb af 5 stk eller mere, sender vi fragtfrit i hele Danmark.

 

 

RollDolly Classic 6-pack

RollDolly Classic 6-pack

410 x 610 x 150 mm, Rolldolly i plast og med 4 drejelige TPE gummihjul. Kan bære op til 300 kg, og er helt

lyd- og sporløs. Køb 6 stk. for 1390,- ekskl. moms og få fragtfrit leveret i Danmark.

 

RollDolly Favorit 6-pack

RollDolly Favorit 6-pack

610 x 410 x 150 mm, RollDolly i plast med 4 drejelige TPE gummihjul. Kan bære op til 300 kg, og er helt lyd- og sporløs. Plastkonstruktionen er helt lukket så er meget hygiejnevenlig. Køb 6 stk. for Dkk. 1690,- ekskl. moms, og få leveret fragtfrit i hele Danmark.

Brugte kvartpaller

Brugte brune 1/4 paller til detailhandelen

Vi har ca 600 brugte men pæne og godkendte kvartpaller stående. 80 stk per palle. Ring for pris og oplysninger

DT Standardcontainer, VARMGALVANISERET

DT Standardcontainer, varmgalvaniseret ca. 200 stk.

720 x 810 x 1350 mm, valgfri hjul i 100, 108 eller 125 mm, bund i valgfri farve og 2 tekstil/ elastik stropper medfølger. Tryk eller logo på container eventuelt efter aftale. Ring for pris og mulighed.

God sparring under svære forhold

Vi har brugt DT Rullecontainer ved udvikling af flere forskellige rullecontainere til brug på boreplatforme i Norge. Udover kvaliteten skal være i top under hårde vejrforhold, skal rullecontainerne også opfylde mange krav til dimensioner og sikkerhed samtidigt med, at de skal kunne stables, som alle er blevet mødt med holdbare og innovative løsninger.

Kraemer Maritime, Norge
Godt samarbejde i flere år

I vores branche ændrer kundernes krav og behov for levering sig konstant, og vi har derfor valgt DT Rullecontainer som samarbejdspartner, der har været med til at udvikle flere forskellige rullecontainere til os. Det giver os en stor fleksibilitet i forhold til, at betjene og imødekomme vores kunders behov og ønsker, og dermed også gøre os mere konkurrencedygtige

Foodservice Danmark
Det rigtige indtryk hos vores kunder

Vi har, i et konkurrencepræget marked, hele tiden behov for at optimere også i vores forsyningskæde. Sammen men DT Rullecontainer har vi udviklet flere forskellige rullecontainere, som med lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger, er med til at sikre en stor leveringssikkerhed for vores kunder til den rigtige pris. Alle rullecontainere leveres med navn og logo, og sammen med stropper i vores farver og med navn, giver det et godt indtryk af vores kvalitet, når vi er ude hos vores kunder.

AB Catering, Aarhus
bubble