Leje/leasing af rullecontainere

Der kan være mange fordele ved at leje eller lease rullecontainere hos DT Rullecontainer.
Udover at holde omkostningerne variable, så de altid er tilpasset jeres aktuelle behov, undgår I også store éngangsinvesteringer, og I kan skrue op eller ned for antallet af rullecontainere, alt efter sæsonudsving og lignende.
Hos DT Rullecontainer kan vi skræddersy en leje- eller leasingkontrakt efter jeres ønsker, og vi tilbyder også fordelagtige frikøbsmuligheder, hvis det har jeres interesse. 

Fortæl mig om jeres behov

God sparring under svære forhold

Vi har brugt DT Rullecontainer ved udvikling af flere forskellige rullecontainere til brug på boreplatforme i Norge. Udover kvaliteten skal være i top under hårde vejrforhold, skal rullecontainerne også opfylde mange krav til dimensioner og sikkerhed samtidigt med, at de skal kunne stables, som alle er blevet mødt med holdbare og innovative løsninger.

Kraemer Maritime, Norge
Godt samarbejde i flere år

I vores branche ændrer kundernes krav og behov for levering sig konstant, og vi har derfor valgt DT Rullecontainer som samarbejdspartner, der har været med til at udvikle flere forskellige rullecontainere til os. Det giver os en stor fleksibilitet i forhold til, at betjene og imødekomme vores kunders behov og ønsker, og dermed også gøre os mere konkurrencedygtige

Foodservice Danmark
Det rigtige indtryk hos vores kunder

Vi har, i et konkurrencepræget marked, hele tiden behov for at optimere også i vores forsyningskæde. Sammen men DT Rullecontainer har vi udviklet flere forskellige rullecontainere, som med lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger, er med til at sikre en stor leveringssikkerhed for vores kunder til den rigtige pris. Alle rullecontainere leveres med navn og logo, og sammen med stropper i vores farver og med navn, giver det et godt indtryk af vores kvalitet, når vi er ude hos vores kunder.

AB Catering, Aarhus
bubblemedia